Keçiörenliler milli maçı dev ekranda izlediler

Keçiörenliler Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı'na kurulan dev ekranda milli maçı izlediler.

Keçiörenliler milli maçı dev ekranda izlediler
Yayınlanma:

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta oynanan ikinci maçta, A Milli Futbol Takımı İzlanda’yı 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu heyecan dolu karşılaşma, Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Kent Meydanı'nda kurulan dev ekranda canlı olarak yayınlandı. Maçı izlemek için meydanı dolduran vatandaşlar, milli takımın zaferini coşku dolu anlarla kutlayarak, galibiyetin mutluluğunu hep birlikte paylaştılar.

img-3971.jpg

Keçiören Kalaba Kent Meydanı, bu kez A Milli Takım’ın İzlanda zaferiyle coşkulu kutlamalara sahne oldu. Heyecanın dorukta olduğu maçta, Türkiye'nin attığı her gol büyük sevinçle karşılandı. Maçın son düdüğüne kadar meydandaki atmosfer canlılığını korurken, Galler beraberliğinin ardından İzlanda karşısında elde edilen galibiyetle milli takım puanını 4’e yükseltti ve liderlik koltuğuna yerleşti.

img-3986.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Keçiören, milli heyecanın merkezi olmaya devam edecek. A Milli Futbol Takımımızı İzlanda galibiyetinden dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

img-3973.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.