Kılıçdaroğlu sahaya indi

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurultay'dan tam 100 gün sonra, bir esnaf ziyaretinde görüntülendi.

Kılıçdaroğlu sahaya indi
Yayınlanma:

Gazeteci Murat Yetkin'in aktardığına göre, Kılıçdaroğlu, Ankara OSTİM Sanayi Sitesi'nde bir esnafın daveti üzerine kahvaltıya gitti. YetkinReport'taki "Kılıçdaroğlu 100. günde sahalara döndü: Siyasetin çıkış kapısı yoktur" başlıklı haberde ziyaretin ayrıntıları şöyle aktarıldı:

"Tamirhanesi bulunan Ekrem Erol isimli vatandaş, Kılıçdaroğlu'nu işyerine kahvaltıya davet etti. Kılıçdaroğlu, 'simitler benden' diyerek daveti kabul etti ve çalışma arkadaşları Bülent Kuşoğlu, Metin Lütfü Baydar ve Metin Işık ile birlikte OSTİM'e gitti.

Kılıçdaroğlu, çevredeki esnaf ve çalışanların da katıldığı çay sohbetine, 'Siyasetin giriş kapısı var, ama çıkış kapısı yoktur' sözleriyle başladı ve şöyle devam etti:

‘Girdik siyasete, tamam. Çıkmak istesen de çıkamıyorsun. Her halükarda ilgilenmek zorundasın. Memleketin dünya kadar sorunu var; ilgilenmek zorundasın. Görüş beyan etmesen bile bakmak, öğrenmek, konuşmak, dinlemek zorundasın. Vatandaşın derdi nedir, ne değildir? Çünkü değişiyor… Ortam değişiyor, dertler değişiyor, insanlar değişiyor. Bu değişimi siyasetçinin izlemesi lazım.’"

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.