Kırıkkale'de bir otobüs otogara daldı, Yenimahalle ve Mamak'ta trafik kazaları korkuttu: 3 ayrı kazada çok sayıda yaralı var

Ankara ve Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda yaralı var. Kırıkkale Otogarında bir araç hızını alamayarak otogara daldı. Ankara'nın Mamak ve Yenimahalle ilçelerinde meydana gelen trafik kazaları da yaralanma ve maddi hasara sebebiyet verdi.

Kırıkkale'de bir otobüs otogara daldı, Yenimahalle ve Mamak'ta trafik kazaları korkuttu: 3 ayrı kazada çok sayıda yaralı var
Yayınlanma:

KIRIKKALE OTOGARI'NDA YOLCU OTOBÜSÜ KAZASINDA YARALILAR VAR

Kırıkkale Otogarı'nda, Kamil Koç firmasına ait bir yolcu otobüsü, bilinmeyen bir sebeple kontrolünü kaybederek otogara girdi. Kazada yaralananlar olduğu bildirildi. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, otogarda bekleyen ve otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı.

da-001.jpg

ANKARA MAMAK'TA ARAÇ KAZASI: ARAÇ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Ankara Mamak'ta, Yeşilbayır Mahallesi'nde kontrolden çıkan bir araç şarampole devrilerek takla attı. Kazanın ardından çok sayıda vatandaş, apartman önüne kadar sürüklenen aracın yanına giderek kazayla ilgili bilgi almaya çalıştı. Yaralıların durumu hakkında henüz net bilgi bulunmuyor.

YENİMAHALLE'DE AŞIRI HIZ CAN ALIYORDU: KAZADA ANNE, BABA VE KIZ YARALANDI

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, Kardelen Mahallesi'nde süratle gelen bir aracın çarpması sonucu başka bir araç devrildi. Kazada araçta bulunan anne, baba ve kız yaralandı. Üç kişinin de hayati tehlikesinin olmadığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.