Kış gelmeden Ankara'da mutlaka görmeniz gereken üç yer

Ankara, şehir merkezine yakın doğal güzellikleriyle birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. Kış gelmeden Ankara'da yeni yerler keşfetmek isteyenler için birebir olan bu 3 yer sonbaharın eşsiz güzelliğinde keşfedilmeyi bekliyor.

Kış gelmeden Ankara'da mutlaka görmeniz gereken üç yer
Yayınlanma:

Ankara, şehir merkezinin sıkıcı halinden kurtulmak isteyen kişiler için civar ilçelerde bulunan doğal güzellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle hafta sonunda yapacak etkinlik konusunda sıkıntı çekenler için sıralayacağımız 3 doğal alan Ankara'nın en güzel cazibe merkezlerinden...

  • GÜDÜL YEŞİLÖZ

Ankara'nın yemyeşil ilçelerinden biri olan Güdül sahip olduğu farklı doğa alanlarıyla Ankaralıların hafta sonu için tercih ettiği yerlerden bir tanesi. Bölgede bulunan Kirmir Çayı, Sallanan Köprü ve civardaki tarihi İnönü Mağaralarında natürel bir yolculuğa adım atarken, bir yandan da tarihi yerleri keşfe çıkacaksınız.

hqdefault.jpg

  • HORLA ŞELALESİ VE ASARTEPE BARAJI

Birbirine yakın mesafede bulunan Horla Şelalesi ve Asartepe Barajı, kış gelmeden mutlaka görülmesi gereken yerlerden. Ankara Ayaş'ta bulunan bu doğa alanları, hafta sonunda farklı doğa sporlarını yapmak için muhteşem bir fırsat sunuyor. Kentin görece kirli havasından sonra gideceğiniz bu alanda tertemiz bir nefes aldığınızı hissedeceksiniz.

257278-001.jpg

  • KIZILCAHAMAM ALİCİN DERESİ

Kamp severlerin mutlak suretle ziyaret etmesi gereken alanlardan olan Alicin Deresi, muhteşem doğası ile sizleri bekliyor. Şehrin yoğun temposundan sıkılan ve kafa dinlemek isteyen herkesin gitmek isteyeceği Alicin Deresi, aynı zamanda tarihi Alicin Manastırı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Kızılcahamam'da kafa dinlemek için çıkacağınız yolculukta hem doğanın tadını çıkarırken hem de tarihi mekanları da keşfedebilirsiniz.

2-1-001.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.