Kızılcahamam Belediyesinden İsrail boykotunda yeni adım

Kızılcahamam Belediyesi, İsrail'in kanlı saldırılarını boykot etmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Süleyman Acar, belediye personellerine bundan sonra ödemelerin TROY kart ile yapılacağını duyurdu.

Kızılcahamam Belediyesinden İsrail boykotunda yeni adım
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, belediyede çalışanların ödemelerini gerçekleştirmek için yerli ödeme sistemi TROY Kartın kullanılacağını söyledi.

ÖDEMELER TROY KART İLE YAPILACAK

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonucunda Türkiye genelinde başlayan boykotlara Kızılcahamam Belediyesi de katıldı. Belediye öncelikle İsrail'e ait olan ürünlerin kurum içerisinde satışını yasakladı. Daha sonra da ödeme yöntemlerinde de boykota devam etti. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ın talimat vermesi üzerine de yerli bir ödeme yöntemi olan TROY kartın bundan sonra kullanılacağı açıklandı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada, belediye olarak İsrail'i boykot etmeye devam ettiklerini belirtti. Belediye ve bağlı şirket personellerinin maaş kartlarını değiştirerek yerli ve milli ödeme sistemi Troy'a geçtiklerini ifade etti. Başkan Acar ayrıca, Filistin'in yanında olduklarını da vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.