Kızılcahamam Belediyesinden Muharrem ayına özel aşure ikramı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 19 Temmuz Cuma günü Aşağı Merkez Camii'nde, cuma namazı çıkışında ilçe sakinlerine aşure ikram edileceğini duyurdu. Tüm ilçe sakinlerini aşure yemeye davet eden Acar, "Aşure günümüz mübarek olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Şehadetlerinin sene-i devriyesinde Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. " dedi.

Kızılcahamam Belediyesinden Muharrem ayına özel aşure ikramı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Her yıl Muharrem ayında vatandaşlara aşure ikramında bulunan Kızılcahamam Belediyesi bu geleneğini, bu yılda sürdürüyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 19 Temmuz Cuma günü Aşağı Merkez Camii'nde, Cuma Namazı çıkışında ilçe sakinlerine aşure ikramında bulunulacağını duyurdu.

Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aşure günümüz mübarek olsun, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Şehadetlerinin sene-i devriyesinde Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Değerli hemşerilerim, 19 Temmuz Cuma günü, Aşağı Merkez Camiinde, Cuma Namazı çıkışında aşure ikramımız olacaktır. Tüm hemşerilerimizi ve misafirlerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.