Kızılcahamam Ultra Trail Yarışı 1 Haziran'da başlıyor!

Ankara’nın büyüleyici doğası ve zorlu parkurlarıyla dikkat çeken Kızılcahamam Ultra Trail Yarışı, 1 Haziran’da koşucuları ağırlamaya hazırlanıyor. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam’ın 1 Haziran'da çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirterek, "1 Haziran Cumartesi günü, Kızılcahamam Ultra Trail Yarışlarında ilçemiz, büyüleyici doğası, 16, 30 ve 55 km’den oluşan zorlu parkurları ile yurt içi ve yurt dışından gelecek koşucu misafirlerimizi bekliyor." dedi.

Kızılcahamam Ultra Trail Yarışı 1 Haziran'da başlıyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesinin destekleriyle, Soğuksu Milli Parkı’nın nefes kesici manzaraları eşliğinde Kızılcahamam’ın kalbinde gerçekleştirilecek bu Ultra Trail Yarışı, sporcuların sadece fiziksel dayanıklılığını değil, aynı zamanda zihinsel direncini de sınayacak.

Yarışmacılar, 2 bin 200 metrelik yükseklik kazanımı olan 55 kilometrelik parkurda, neredeyse bin 900 metre yüksekliğindeki Aluç Dağı’na tırmanacak. Öte yandan, Camaardı Yaylası’nda doğanın benzersiz güzelliklerini keşfedecek ve çam ağaçlarıyla kaplı tepelerden geçecekler.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam’ın 1 Haziran'da çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını duyurdu. Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, etkinliğe ilişkin şunları kaydetti:

"Kızılcahamam’ımız bu hafta sonu yine çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 1 Haziran Cumartesi günü, Kızılcahamam Ultra Trail Yarışlarında ilçemiz, büyüleyici doğası 16, 30 ve 55 km’den oluşan zorlu parkurları ile yurt içi ve yurt dışından gelecek koşucu misafirlerimizi bekliyor. Tüm yarışmacılarımıza şimdiden başarılar diliyorum."

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.