Kızılcahamam'da Filistin'e destek için kermes düzenlendi

Kızılcahamam'da Filistin'e destek amacıyla kermes yapıldı. Filistinlilere yardımcı olabilmek için kermes düzenlediklerini belirten Kızılcahamam Belediyesi Başkanı Süleyman Acar, bu hayır kermesine herkesin katkısını beklediklerini söyledi.

Kızılcahamam'da Filistin'e destek için kermes düzenlendi
Yayınlanma:

Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Kaymakamlığınca 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında düzenlenen kermeste, gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve giyecekler Filistin halkına destek için satışa sunuldu.

f97p-hewkaao9sv.jpg

Filistinlilere yardımcı olabilmek için kermes düzenlediklerini belirten Kızılcahamam Belediyesi Başkanı Süleyman Acar, bu hayır kermesine herkesin katkısını beklediklerini söyledi.

f97qd0sxeaauxl6.jpg

Kızılcahamam Belediyesi Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Belediyemiz ve Kaymakamlığımız öncülüğünde, sivil toplum kuruluşlarının destekleri ile 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanımızda kurulan “Filistin’li Kardeşlerimiz İçin El Ele” kermesimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir aradayız. Bugün ve yarın açık olacak kermesimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.