Kızılcahamam'da "Soğuksu Bungalov Evleri" projesinde sona yaklaşıldı!

Ankara'nın Kızılcahamam’da yürütülen "Soğuksu Bungalov Evleri" projesinde sona gelindi.Çam ormanlarının huzur dolu atmosferinde yer alacak olan "Soğuksu Bungalov Evleri" projesini MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız yerinde inceledi.

Kızılcahamam'da "Soğuksu Bungalov Evleri" projesinde sona yaklaşıldı!
Yayınlanma:

Başkent Ankara'nın en yeşil ilçelerinden biri olan Kızılcahamam'da çam ormanlarının içine konumlandırılmış "Soğuksu Bungalov Evleri" ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Doğal güzelliklerin incisi Kızılcahamam’ımıza, çam ormanlarının huzur dolu atmosferi içerisinde yer alacak Soğuksu Bungalov Evlerimizi kazandırmaya çok az kaldı. Yapımında sona yaklaştığımız bu güzel projemizi, MHP Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz Sayın Yaşar Yıldırım ve AK Parti Bölge Milletvekilimiz Sayın Zeynep Yıldız ile birlikte yerinde inceledik. İlçemizin geleceğine değer katacak bu eserin açılışını sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da, Kızılcahamam Belediyesi'nin Soğuksu Bungalov Evleri Projesi'ni yerinde inceledi. Yıldırım, eski bir belediye başkanı olarak yaptığı değerlendirmede, projenin ülkenin en güzel ve kapsamlı turistik yapılarından biri olacağını ve ilçenin kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Yıldırım, emeği geçen herkesi kutlayarak projeyi övdü.

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, sosyal medya X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kızılcahamam'daki bu değerli projenin turizm ve ekonomik anlamda büyük bir katkı sağlayacağını vurguladı. Yıldız, projenin ilerleyişini yerinde incelediklerini ve projenin Kızılcahamam'ın geleceğine değer katacağını belirtti.

Soğuksu Bungalov Evleri Projesi'nin tamamlanması, bölge halkı ve ziyaretçiler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Projenin Kızılcahamam'ın turizm potansiyelini daha da artırması ve ekonomik anlamda önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.