Kızılcahamam’da ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ etkinliği yapıldı

Ankara Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ etkinliği yapıldı.

Kızılcahamam’da ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana’ etkinliği yapıldı
Yayınlanma:

Sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak amacıyla ‘Sosyal Medyadan Sosyal Meydana' etkinliği Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda resim, ebru, hat, tezhip sanatları; zeka ve akıl oyunları ile maket yapımı gibi çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikler yer aldı.

Kızılcahamam Kaymakamlığı ve Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe, Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar ve bürokratlar da katıldı. Çeşitli müzik gruplarının sahne aldığı etkinlikte, spor gösterileri ve Kızılcahamam Belediyesi tiyatro ekibi gösteri yaptı.

kahamam.jpg

“SOSYAL MEDYADAN FAYDALI BİLGİLERİ ALIN AMA ÇOK FAZLA ZAMAN GEÇİRMEYİN”

Sosyal medyanın, sosyal hayatı ve yaşamı olumsuz etkilediğini ifade eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Sevgili çocuklar, sosyal medyadan faydalı bilgileri alın ama çok fazla sosyal medyada zaman geçirmeyin. Çocuklarımızı internet ortamından veya diğer bağımlı şeylerden bir günlüğüne de olsa uzak tutmak istedik. Gençlerimizin, çocuklarımızın burada mangala, halk oyunları ve diğer farklı etkinliklerle güzel bir gün geçirmelerini sağlamayı amaçladık” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.