Kızılçam Platformu Kahramankazan'da toplandı

Kızılçam Platformu, "Kahramankazan, Kızılcahamam, Çamlıdere Programı" çerçevesinde Kahramankazan'da toplandı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, platform temsilcileri ve belediye başkanlarıyla birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Kızılçam Platformu Kahramankazan'da toplandı
Yayınlanma:

Kahvaltıya, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan ve platform üyeleri katıldı. Toplantıda, bölge halkının sosyal ve ekonomik gelişimi için atılacak adımlar ele alınırken, Kızılçam Platformu'nun gelecekteki projeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Kızılçam Platformu Kahramankazan'da bir araya geldi - Genel - Ayandon

"DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA"

Başkan Çırpanoğlu, yaptığı konuşmada şunları belirtti: "Bu tür platformlar, hemşehri ilçeler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmenin en güzel yollarından biridir. Kahramankazan olarak, bölge halkımıza hizmet etmek ve ortak projeler geliştirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Kızılçam Platformu'nun gücü, dayanışma ve yardımlaşmadan geliyor. Bu gücü artırmak için üzerimize düşeni yapacağız."

Kahramankazan'da iş insanları öğrencilerle bir araya geldi - Ankara Haberleri

Çırpanoğlu, bölgeye yapılacak yatırımların ve platformun öneminin altını çizerken, hemşehriler arasında yardımlaşma ve dayanışmanın bölgesel kalkınma için kritik olduğunu vurguladı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.