Köşk Mahalle Muhtarı Şengül Pekacar’dan çağrı: Hacıkadın Deresi ve parklar tehlike saçıyor

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Köşk Mahallesi'nde bulunan parkların ve Hacıkadın Deresi'nin akşam saatlerinde vatandaşlar için tehdit oluşturduğunu söyleyen Muhtar Şengül Pekacar, mahallenin sorunlarını ve taleplerini anadolugazete.com.tr’ye anlattı.

Köşk Mahalle Muhtarı Şengül Pekacar’dan çağrı: Hacıkadın Deresi ve parklar tehlike saçıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı olan Hacıkadın Deresi ve orada bulunan bazı parkların akşam saatlerinde tehlikeli bir hal aldığını belirten Köşk Mahalle Muhtarı Şengül Pekacar, “Azınlıkta olan parklarımız akşam saatlerinde tehlike saçıyor. Ayrıca zaman zaman cinayetlerin işlendiği, maddenin ve pis işlerin döndüğü bir yer olma özelliğine sahip olan Hacıkadın Deresi'ne bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz." dedi.

Emniyetin yardımcı olmaya çalıştığını ancak bunun yetersiz olduğunu belirten Pekacar, "Emniyetimiz bu konuda yardımcı olmaya çalışıyor. Bizim isteğimiz ise burayı faydalı bir yer haline getirmek ve halka rahat nefes aldırmaktır.” diye konuştu.

hacikadin-mahallesi.jpg

‘HACIKADIN MAHRUMİYET BÖLGESİ GİBİ KALDI’

Muhtar Pekacar, Keçiören’in merkez yerlerine güzel faaliyet çalışmaları yaptıklarını fakat Hacıkadın’ın mahrumiyet bölgesi gibi kaldığına işaret etti.

hacikadin-deresi-2.jpeg

HACIKADIN’A YENİ YATIRIMLAR LAZIM

Hacıkadın bölgesinin etrafının geniş bir yere sahip olduğunu söyleyen Pekacar, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Hacıkadın tarafının arkası boş ama yaygın bir şekilde sağlı sollu yerleşim yerleri var. Boş alan taraflara lise ya da iş istihdamını sağlamak adına fabrika veya tekstil açılabilir. Biz bu bölgeyi yeni yeni toparlamaya başladık. Kaç senelik Keçiören ama Hacıkadın’da hala Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali (AŞTİ) arabası yok. Etlik Şehir Hastanesine giden otobüsleri seferlere katmayı başardık. Sırada Ovacık’a giden otobüs hattı çıkarmayı düşünüyoruz. Müdürlerimizle itibar halindeyiz. Uygunluğuna göre otobüsler verilecek. Bu konuda taleplerimizin arasında yer alıyor.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.