Kseniia Prostitova Ankara'da sahne alacak

Uluslararası ödüllü sanatçı Kseniia Prostitova, Ankara'nın kültürel simgelerinden biri olan Batı Sineması'nda sahne alacak. Konserde dünya çapında ünlü sanatçıların en sevilen şarkıları seslendirilecek.

Kseniia Prostitova Ankara'da sahne alacak
Yayınlanma:

Ankara'nın kültürel mirası Batı Sineması'nda unutulmaz bir müzik şöleni yaşanacak. Uluslararası ödüllü sanatçı Kseniia Prostitova, dünya çapında ünlü sanatçıların en sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek.

Batı Sineması, 1979 yılında Süperman filmi için kilometrelerce kuyruk oluşturan, 80'lerde Nejat Uygur'un gösterilerinde kahkahaların salondan dışarı taştığı ve 90'ların sonunda Titanik filmiyle gözyaşlarının aktığı bir mekan olarak hafızalarda yer ediyor. Bugün Batı Gösteri Merkezi olarak bilinen bu tarihi salon, 25 Eylül Çarşamba akşamı yine özel bir geceye ev sahipliği yapacak.

konser.jpg

ZAMAN YOLCULUĞUNA ÇIKARACAK

"Ustalara Saygı" konseriyle, müzikseverleri 40'lı yıllardan günümüze kadar uzanan bir zaman yolculuğuna çıkaracak olan Prostitova; The Beatles, Frank Sinatra, Whitney Houston, Céline Dion, Lara Fabian, Mariah Carey, Christina Aguilera, Toni Braxton, Adele ve George Gershwin gibi sevilen sanatçıların şarkılarını söyleyecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.