Etimesgut'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı, Haluk Levent konseri ile kutlanacak

Ankara Etimesgut Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için tüm hazırlıkları tamamladı. Kutlamalar sevilen Sanatçı Haluk Levent konseri ile başlayacak.

Etimesgut'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı, Haluk Levent konseri ile kutlanacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Etimesgut’ta da bu önemli gün büyük bir coşku ve gururla anılacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar'da kazanılan büyük zaferin 102. yıl dönümü, Göksu AVM önünde, Eryaman’da saat 20:00’da başlayacak etkinliklerle kutlanacak. Akşam, Haluk Levent'in vereceği konserle başlayacak ve ardından Zafer Bayramı Partisi (DJ Show) ile devam edecek. Gece, dilek balonlarının gökyüzüne salınmasıyla son bulacak.

etimesgut-belediye-baskani-erdal-besikcioglu-1.jpg

BEŞİKÇİOĞLU’UNDAN KUTLAMALARA DAVET

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, tüm halkı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet ederek, “Bu yıl 102. Yıl Dönümü'nü kutlayacağımız 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda tüm halkımızı etkinlik alanımızdaki bayram coşkusuna katılmaya davet ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz milletimizin Dumlupınar’da kazandığı zaferin gururunu bir arada yaşayacağız. Zafer coşkumuzu hep birlikte kutlayalım.” dedi.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.