LGS birincisi Neva Derin Yıkılmaz başarısının sırrını anadolugazete.com.tr'ye anlattı

Dün Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan LGS sonuçlarında Ankara'da Seviye Eğitim Kurumları öğrencisi olan Neva Derin Yıkılmaz, tüm soruları doğru yanıtlayarak birincilik elde etti. Yıkılmaz, başarının sırrını anadolugazete.com.tr'ye açıkladı.

LGS birincisi Neva Derin Yıkılmaz başarısının sırrını anadolugazete.com.tr'ye anlattı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından dün Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. 1 milyon 38 bin 544 öğrencinin katıldığı sınavda, 352 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak birincilik sırasına yerleşti.

LGS'de birincilik elde eden öğrencilerden biri de Ankara'da yer alan Seviye Eğitim Kurumları'nın öğrencisi Neva Derin Yıkılmaz oldu. Yıkılmaz, 2024 LGS'de tam puan aldığını öğrenir öğrenmez 8 yıldır eğitim aldığı Seviye Eğitim Kurumları Batıkent şubesine giderek başarısını öğretmenleriyle birlikte kutladı.

''BUGÜNE KADAR SİSTEMLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIM''

Duygularını anadolugazete.com.tr'ye anlatan Yıkılmaz, sınav sonucundan çok mutlu olduğunu söyleyerek, bunun için yıllardır öğretmenleriyle birlikte sistemli bir şekilde çalıştığını, bugüne kadar okuldaki deneme sınavlarında hiç tam puan yapamadığını ancak bunun onu yıldırmadığını aksine eksiğini tamamlamak için daha çok çalışma isteği uyandırdığını ifade etti.

nevaderin.jpg

Yıkılmaz, kafasında bir soru varsa onu çözmeden günü bitirmediğini ve öğretmenleriyle okul dışında da olsa irtibatını koparmadığını, sorularını sorduğunu söyledi.

ALİ MURAT KARABAĞ'DAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK

Seviye Eğitim Kurumları Koordinatörü ve anadolugazete.com.tr Yazarı Ali Murat Karabağ ise, “Sistemli çalışmaları ve örnek davranışlarıyla bu başarıyı sonuna kadar hak eden LGS Türkiye Birincisi Neva Derin Yıkılmaz ile yüzde birlik dilimde yer alan Deniz Başaran ve Kaan Bağçeci öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz.” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.