LGS birincisi Osman Kaan Çalışan Mamak'ın gururu oldu!

Mamak Bilinç Koleji öğrencisi Osman Kaan Çalışan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, üstün başarı gösteren Osman Kaan Çalışan'ı makamında ağırlayarak tebriklerini iletti.

LGS birincisi Osman Kaan Çalışan Mamak'ın gururu oldu!
Yayınlanma:

LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Osman Kaan Çalışan, okul müdürü ve öğretmenleri eşliğinde Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Şahin, başarılı öğrenciyi tebrik ederek, “Osman Kaan Çalışan'ın başarısı Mamak için büyük bir gurur kaynağı. Kendisini ve onu yetiştiren öğretmenlerini kutluyorum. Gençlerimizin her zaman yanındayız ve onların daha da başarılı olmaları için elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.

mamak3.jpg

MAMAK'IN GURURU OSMAN KAAN ÇALIŞAN

Başkan Şahin, Osman Kaan Çalışan’ın LGS'de gösterdiği başarının tüm Mamaklıları gururlandırdığını ifade ederek, “Osman kardeşimizin bireysel başarısını kutluyoruz. LGS’de 500 tam puan yaparak Türkiye birincisi oldu. Yolu açık olsun. Mamak olarak onunla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Başarıyı paylaşan Osman Kaan Çalışan ise, Başkan Şahin’in desteğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerime ve aileme teşekkür ediyorum” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, gençlerin başarılarını kutlamanın ve onları desteklemenin belediye olarak en önemli görevlerinden biri olduğunu belirtti. Başkan Şahin, gelecekte de gençlere yönelik desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

mamak4.jpg

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.