Magandalar ölüm saçıyor: Bir bebeğin yatağından yorgun mermi çıktı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan bir olay, vatandaşları şoke etti. Bir çift, uyuyan bebeklerinin yatağında yorgun mermi buldu. Bebeğin ailesi, kurşunun kına eğlencesinde havaya ateş eden mahalle muhtarının silahından çıktığını iddia etti.

Magandalar ölüm saçıyor: Bir bebeğin yatağından yorgun mermi çıktı!
Yayınlanma:

Olay, Kahramankazan’da bir evde meydana geldi. Arkadaşlarının organize ettiği doğum günü partisine katılan bir çift, gece duydukları silah sesi üzerine, evlerinin çatı katında uyuttukları 1 yaşındaki bebekleri E.A.'nın yanına koştu. Odaya girdiklerinde, uyuyan bebeklerinin yatağında bir mermi çekirdeği buldular ve tavanda bir delik olduğunu fark ettiler. Hemen polis ekiplerine haber veren çift, olayın araştırılmasını talep etti.

mermi.jpg

MUHTAR SORUMLU TUTULUYOR

Bebeğin ailesi, olayın yaşandığı sıralarda mahalle muhtarının sosyal medya hesabında bir kına eğlencesinde havaya ateş açtığına dair bir video gördü. Silahtan çıkan kurşunun muhtara ait olduğunu iddia eden çift, muhtardan şikayetçi oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.