Mahalle şenliklerine Mamaklılardan yoğun ilgi!

Mamak Belediyesi, yaz boyunca çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Akdere Mahallesi’nde düzenlenen mahalle şenliği, çocuklar ve aileleri için tam bir eğlence ve mutluluk kaynağı oldu. Etkinlikler kapsamında oyunlar, konserler ve yarışmalarla dolu bir gün geçiren çocuklar, eğlencenin tadını doyasıya çıkardı.

Mahalle şenliklerine Mamaklılardan yoğun ilgi!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in de katıldığı mahalle şenliklerinde, çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Şahin, çocuklarla oyunlar oynayıp, sohbet ederek onların neşesine ortak oldu.

MAHALLE KÜLTÜRÜ CANLANIYOR

Şenlik alanına yüzlerce çocuk akın etti. Animasyon gösterileri, danslar ve çeşitli yarışmalarla dolu dolu bir gün geçiren çocuklar, patlamış mısır eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Şahin, etkinliklerin amacının mahalle kültürünü canlandırmak ve çocuklara eğlenceli anlar yaşatmak olduğunu belirtti.

mamak.jpg

“Mahalle etkinlikleriyle birlik, beraberlik ve kaynaşma kültürünü sürdüreceğiz. Sizlerin yüzü gülünce bizler de mutlu oluyoruz. Yurttaşlarımıza en iyisini sunmak için gayret ediyoruz. Çocuklarımız farklı etkinliklerle eğlenceli, kaliteli zaman geçiriyor. Gelecek senelerde de hep birlikte bu şenlikleri devam ettireceğiz,” diyen Şahin, mahalle halkına verdikleri değeri vurguladı.

Mamak Belediyesinin “Mahallemde Hayat Var” sloganıyla başlattığı yaz konserleri ve şenlikler, yaz boyunca çeşitli mahallelerde devam edecek.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.