Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den Asım Balcı yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti Ankara ilçe belediye başkanlarını kamuoyuna tanıttı. Mamak için Asım Balcı'nın aday olarak gösterilmesinin ardından mevcut Belediye Başkanı Murat Köse'den de yorum geldi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den Asım Balcı yorumu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, AK Parti'nin Ankara adaylarının açıklanmasından sonra, X hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Yeni dönemde aday gösterilmeyen Murat Köse, sessizliğini bozdu. Köse, yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla Mamak Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Asım Balcı'ya ve diğer adaylara başarılar diledi.

Kendisinin 2019'da kazandığı onurlu görevi Erdoğan'ın rehberliğiyle başarıyla yerine getirdiğini belirten Köse, Mamak'ta 174 hizmet ve eser ürettiklerini ifade etti. Görevin geçici olduğunu vurgulayarak, Balcı'nın güçlü bir kampanya ile seçimi kazanarak bayrağı devralacağına inandığını söyleyen Murat Köse, kendisi ve ekibinin seçim sürecinde aktif bir şekilde görev alarak hem Mamak hem de Ankara'daki seçimlerin zaferle sonuçlanması için çaba göstereceklerini belirtti.

Son olarak, görevlerin geçici olduğunu ancak önemli olanın inançları temsil eden yöneticilerin görev alması ve ülkenin değerlerine sahip çıkılması olduğunu vurgulayarak seçim zaferinin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.