Mamak Belediye Başkanı Şahin, misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor

Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer ve İş İnsanı Hasan Ali Acar, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, misafirlerini makamında ağırlamaya devam ediyor
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Murat Yılmazer ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

gyonnqrx0aa0hpd.jpg

Şahin, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Sayın Murat Yılmazer’i ağırladık. Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz." dedi.

İş İnsanı Hasan Ali Acar, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti. Ziyarette Acar'a oğlu Levent Acar eşlik etti.

Şahin, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli iş adamlarımızdan Sayın Hasan Ali Acar ve oğlu Levent Acar’ı Belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, iş dünyasındaki başarılarının devamını dileriz." ifadelerini kullandı.

gyogagixuaeuu2z.jpg

Ziyaret sonrasında İş İnsanı Acar ve Başkan Şahin günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Başkan Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek, "Omuz omuza birlikte, Mamak’ta her yerde sizlerin arasında yol alıyoruz." dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.