Mamak Belediye Başkanı Şahin sahaya indi! Kazakistan Parkı ve Muhtarlık Binası’nı inceledi!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Türkiye- Kazakistan Dostluk Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, parkın içerisinde Mamak Belediyesince inşa edilen Durali Alıç Mahalle Muhtarlığı binasını da inceledi. Şahin, "Mamak Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşeni yapıyor ve çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin sahaya indi!  Kazakistan Parkı ve Muhtarlık Binası’nı inceledi!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Türkiye- Kazakistan Dostluk Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Şahin, parkın içerisinde Mamak Belediyesince inşa edilen Durali Alıç Mahalle Muhtarlığı binasını da inceledi. Şahin, mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçenin dört bir yanındaki çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor.

Şahin, ‘yerel yönetim yerelde yapılır’ anlayışıyla belediyenin devam eden yatırımlarını yerinde takip ediyor. Bu kapsamda, Mamak Belediyesinin 13 bin 896 metrekarelik alanda Durali Alıç Mahallesi’nde bulunan Türkiye- Kazakistan Parkı’nda incelemelerde bulunan Şahin, çalışmalar hakkında bilgi aldı, ekiplere kolaylıklar diledi.

foto-1-5.jpg

Çocuk oyun alanından portatif yüzme havuzuna, bisiklet yolundan koşu yoluna kadar birçok donanıma sahip parkın sosyal donatı alanlarının, yeşil dokusuyla vatandaşları karşıladığını belirten Şahin, çevre düzenlemesinden parkta yapılması gereken bakım ve onarım çalışmaları kapsamında ekiplere talimat verdi.

Başkan Şahin, Mamak’ın 64 Mahallesi, 700 bini aşan nüfusuna hizmetin en iyisini götürebilmek için yoğun mesaisini sürdürüyor. Şahin, Türkiye-Kazakistan Dostluk Parkı içinde Mamak Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Durali Alıç Mahalle Muhtarlığı binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

50 metrekarelik alanda, kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan muhtarlık binası tamamlandığında, sekreter odası, muhtar çalışma odası, mutfak ve lavabo yer alacak.

Mahalle muhtarlarının vatandaşla belediye arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Şahin, muhtarların önemli bir görevi üstlendiğine dikkati çekerek" Mamak Belediyesi olarak bizler de üzerimize düşeni yapıyor ve çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.