Mamak Belediye Başkanı Şahin: Vatandaşın yanındayız!

Mamak Belediye Başkanı Veli Şündüz Şahin, vatandaş ve esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Şahin, "Esnafımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Halkın haklı mücadelesinde her zaman omuz omuza bir aradayız." dedi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin: Vatandaşın yanındayız!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Şündüz Şahin, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği yemekte hemşehrileriyle bir araya geldi.

gzrr2c2xuamkkmo.jpg

Federasyon üyeleriyle sohbet eden Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Katılım sağlayan herkese teşekkür eder, birliğimizin ve dayanışmamızın daim olmasını dileriz." dedi.

gznyqhkxeaabgnh.jpg

"ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDA VE DESTEKÇİSİYİZ"

Antrasit Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılış törenine katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Şündüz Şahin, "Esnafımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Hayırlı ve bol kazançlar dileriz. "diye konuştu.

gznyqlcwiaaf6du.jpg

CHP Mamak İlçe Başkanlığının düzenlediği ‘Geçinemiyoruz’ yürüyüşüne katılan Başkan Şahin, vatandaşların taleplerini dinledi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP Mamak İlçe Başkanlığımızın düzenlediği ‘Geçinemiyoruz’ yürüyüşünde halkımız taleplerini bir kez daha dile getirdi. Halkın haklı mücadelesinde her zaman omuz omuza bir aradayız. "ifadelerini kullandı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.