Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, çalışmalarını anadaolugazete.com.tr'ye anlattı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak 100. Yıl Millet Bahçesi'nde yapılan Yaz Şenliği sonrası anadolugazete.com.tr'ye özel açıklamalarda bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, çalışmalarını anadaolugazete.com.tr'ye anlattı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçedeki çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunarak "Beton belediyeciliği değil sosyal belediyecilik yapacağız!" diye konuştu.

Parklardaki eksiklikleri de yerinde inceleyen Başkan Şahin, "Yaz Konserleri" ile ilgili daha güzel planlamalar yapıldığını kaydetti.

anadolu-20240601-133038-0000.jpg

"GEÇMİŞ YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUM!"

AK Parti döneminde yapılan 100. Yıl Millet Bahçesi'ni gezen Veli Gündüz Şahin, geçmiş dönemde farklı partiden bir yönetim olmasına rağmen yapılan güzel hizmetleri takdir ettiğini belirterek, "Ben onlara da teşekkür ediyorum bu parkı yaptıkları için. Eğer bu park yapılmamış olsaydı buradaki etkinliği de yapmamış olurduk." dedi.

"BEN PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM!"

Seçimleri CHP'nin adayı olarak kazandığını ifade eden Şahin, göreve gelir gelmez yaptığı ilk işin parti rozetini çıkarmak olduğunu söyledi. 45 Belediye Meclis Üyesi'nin 30'unun CHP, 15'nin de Cumhur İttifakı'ndan olduğunu kaydeden Başkan Şahin, şöyle konuştu:

"Kendi partimdeki Belediye Meclis üyelerine nasıl samimi davranıyorsam, Cumhur İttifakı'ndan giren arkadaşlarıma da aynı samimiyet, aynı dostluk ve aynı hoşgörüyle yaklaşıyorum. Onların da katkıları var. Belediye Meclisi üyelerimizin katkıları var. Bizim partimizin ve Mamak Belediye Meclis Üyelerimizin de katkıları var. Bu aktiviteler daha da çoğalacak."

anadolu-20240601-133147-0000.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.