Mamak Belediye Tiyatrosu'ndan 'Yarını Akıl Yapar' oyunu!

Mamak Belediye Tiyatrosu, çocuklar için hazırlanan 'Yarını Akıl Yapar' adlı tiyatro oyunuyla sezonunu açtı. Ülker Köksal'ın kaleme aldığı ve Kenan Olpak'ın yönettiği oyun, Musiki Muallim Mektebi'nde 20 genç oyuncunun performansıyla seyirciyle buluştu.

Mamak Belediye Tiyatrosu'ndan 'Yarını Akıl Yapar' oyunu!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Tiyatrosu, tarafından hazırlanan 'Yarını Akıl Yapar', Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in de katılımıyla sahnelendi ve Şahin, genç oyuncuları tebrik etti.

TEMMUZ AYINDA YENİ BİR ÇOCUK OYUNU SAHNELENECEK

Şahin, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Mamak'ı kültür sanat alanında bir merkez haline getirmek için çalıştıklarını ve çocukların sanat yoluyla gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Mamak Belediyesi Tiyatro Topluluğu, Temmuz ayında yeni bir çocuk oyunuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ayrıca, Eylül ayında da yetişkinler için üç farklı oyunla tiyatro severlerle buluşacaklarını duyurdu.

mamaktiyatrolari.jpg

'Yarını Akıl Yapar' oyunu, çocukların eğlenceli bir şekilde tembellik ve yalanın zararlarını anlamalarını sağlıyor. Sevgi perisi ve akıl kralı karakterleri, çocuklara önemli yaşam dersleri veriyor ve onları tembellikten kurtarıyor. Mamak Belediye Tiyatro Topluluğu, çocuklar için hafta sonları tiyatro, hafta içleri ise drama eğitimleri sunarak genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.