Mamak Belediyesi Hüseyingazi ve Aşık Veysel Mahallelerindeki alt yapı sorunlarını çözdü

Mamak Belediyesi, ilçenin uzun süredir ihmal edilen ve kronikleşmiş altyapı sorunlarını birer birer çözmeye devam ediyor. Belediye, yıllardır kangrene dönen altyapı sorunlarını çözerek Hüseyingazi ve Aşık Veysel Mahallelerindeki kanalizasyon problemlerini ortadan kaldırdı.

Mamak Belediyesi Hüseyingazi ve Aşık Veysel Mahallelerindeki alt yapı sorunlarını çözdü
Yayınlanma:

Mamak Belediyesi, ilçenin acil çözüm bekleyen sorunlarını ele almak ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için kaynaklarını etkin bir şekilde kullanıyor. Belediye, Âşık Veysel Mahallesi Şadırvan Caddesi ve Hüseyin Gazi Mahallesi'ndeki altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturdu.

belediyehaber.jpg

Hüseyingazi Mahallesi’nde yer alan 8 binanın kanalizasyon sorunu, Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 metre derinliğinde kanal döşenerek ve baca bağlantıları sağlanarak çözüldü. Bu sayede, mahalle sakinlerinin yıllardır maruz kaldığı kötü kokular da sona erdi. Aynı şekilde, Aşık Veysel Mahallesi Şadırvan Caddesi’nde 5 metre derinliğinde kanal bağlantısı ve kanalizasyon bacası yapılarak altyapı mağduru vatandaşların sorunları kalıcı olarak çözüldü.

HEDEF SIFIR SORUN

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, altyapı çalışmalarını yerinde incelemek için sık sık sahaya iniyor. Şahin, ekiplerin ilçe genelinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda gayretle çalıştığını belirterek, vatandaşların çözüm bekleyen sorunlarını çözmeye kararlı olduklarını vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.