Mamak Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını canlı yayınlayacak!

Mamak Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bu akşam Portekiz ile oynayacağı kritik maç için 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da dev ekran kurdu. Mamaklılar, Türkiye’nin heyecanla beklenen bu karşılaşmasını dev ekranda hep birlikte izleyecek.

Mamak Belediyesi Türkiye-Portekiz maçını canlı yayınlayacak!
Yayınlanma:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Haydi Türkiye Zafere” sloganıyla tüm Mamaklıları, Saimekadın Mahallesi’nde bulunan amfi tiyatroya davet etti. Başkan Şahin, “Bayraklarımızla, tüm coşkumuzla Milli Takımımızın yanındayız. 22 Haziran Cumartesi günü, saat 19.00'da, Türkiye-Portekiz maçını hep birlikte izleyip, Euro 2024 heyecanını hep birlikte yaşayalım" dedi.

MİLLİ TAKIM İLK MAÇINDA GÜLDÜ: GÜRCİSTAN’I 3-1 YENDİK

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenerek tarihindeki ilk Avrupa kupası galibiyetini elde etti. Montella yönetiminde iyi bir başlangıç yapan Ay-Yıldızlılar, Portekiz karşılaşmasına odaklandı.

KARŞILAŞMA TRT 1’DEN NAKLEN YAYINLANACAK

Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan Türkiye-Portekiz karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Mamak Belediyesi, önemli maçta tek yürek olunması için Mamaklı vatandaşları 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da toplanmaya çağırıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.