Mamak Caddesi yoğunluktan ve kaldırıma araç park etmekten araç trafiğini kaldırmıyor

Mamak Caddesi trafiğinin yoğun olmasından dolayı araç yükünü kaldırmıyor. Mamaklılar her gün, her saat aynı çileyi çekiyor. İsyan eden vatandaşlar, yetkililerden çözüm bekliyor!

Mamak Caddesi yoğunluktan ve kaldırıma araç park etmekten araç trafiğini kaldırmıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Vatandaş için çileye dönen Mamak Caddesi, yaşanan yoğun trafik ve yanlış park ile içinden çıkılmaz bir hal aldı. anadougazete.com.tr'ye şikayetlerini ileten Mamaklılar, ulaşım konusunda yerel yönetimlerden acil çözüm beklediklerini ifade etti.

whatsapp-image-2023-12-29-at-05-06-33.jpg

VATANDAŞ ÇÖZÜM BEKLİYOR

Ankara’da son günlerde artan trafik yoğunluğu kendini Mamak ilçesinde de göstermeye başladı. Bireysel araç kullanımından ziyade, toplu taşımada da yoğunluk her geçen gün artıyor. Vatandaş, trafik yoğunluğundan kaçmak için ne yapacağını şaşırmış durumda! Toplu taşıma kullanımı yoğun bir şekilde devam ederken bir yandan da araç trafiğinden kaynaklı sıkışma vatandaşı isyan ettirdi. Mamak Caddesi bölgenin en yoğun ve en kalabalık lokasyonlarından biri olarak trafik sıkışıklığında ilk sıralarda yer alıyor.

whatsapp-image-2023-12-29-at-05-06-33-1.jpgÇünkü birçok hastanenin ve kamu kurumunun olduğu bölgede öğrencilerin okul çıkış saatinde trafik durma noktasına geliyor. Caddelerde yer bulamayan araç sürücülerinin kaldırımları işgal ederek yaya trafiğini de etkilediği görülüyor.

whatsapp-image-2023-12-29-at-05-06-31-1.jpg

anadolugazete.com.tr'nin bölgede bulunduğu süre içerisinde yanlış park nedeniyle araçlara herhangi bir müdahale edilmediğinden şikayetçe olan vatandaşlar, "Denetimler artsın, ulaşım sorununa çözüm üretilsin. Kaldırımlar bile araçlardan geçilmiyor." diyerek yetkililere seslendi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.