Mamak Şenliği'nde elektrik krizi

Sosyal Farkındalık Federasyonu ve Mamak Belediyesinin ortak organize ettiği Yaz Şenliği son günlerine yaklaşırken, stantlarda yaşanan elektrik krizi esnafı zor durumda bırakıyor.

Mamak Şenliği'nde elektrik krizi
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Sosyal Farkındalık Federasyonu ve Mamak Belediyesinin ortak organize ettiği Yaz Şenliği tüm Mamaklılar tarafından ilgi ile karşılanmış ve eğlenceli etkinlikler ile birlikte tüm hızıyla devam ediyordu. Ancak son günlerde yaşanan elektrik sıkıntısı, birçok esnafı büyük oranda zarara uğrattı. Elektrik alamayan esnaf, duruma tepki gösterdi.

Konserler ve yöresel ürün stantlarının büyük ilgi gördüğü fuar alanında akşam saatlerinde başlayan elektrik krizi özellikle et, dondurma gibi dolaplarda saklanması gereken kilolarca ürünün zarar görmesine neden oldu.

anadkolu.jpg

Esnaflar yaşanan sorunun basit bir koordinasyonsuzluktan kaynaklı olduğunu ifade ederek duruma tepki gösterdi. Büyük bir emek verilerek hazırlanan şenlikte ürünlerinin zarar gördüğünü ifade eden esnaf, yetkililere çağrı yaptı. anaolugazete.com.tr'ye konuşan esnaflar, sorunun acilen çözülmesi için elektrik konusunda acil adım atılmasını talep etti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.