Mamak yaza merhaba demek için kolları savdı

Mamak Belediyesi, ilçe genelinde bulunan park ve bahçelerde vatandaşların daha keyifli zaman geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yabani ot temizliği, çim biçme ve peyzaj çalışmalarını hızlandırmıştır.

Mamak yaza merhaba demek için kolları savdı
Yayınlanma:

Mamak Belediyesi, ilçe genelinde bulunan park ve bahçelerde vatandaşların daha keyifli zaman geçirebilmelerini sağlamak amacıyla yabani ot temizliği, çim biçme ve peyzaj çalışmalarını hızlandırmıştır. Mamak'ın yeşil alanlarıyla ün kazanmasıyla bilinen belediye, yaz aylarına hazırlık yapmak için özenle çalışmaktadır. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, titizlikle çalışarak temizlik, sulama, bakım ve onarım gibi işlemleri gerçekleştirmektedir. Bu sayede Mamak, her tonuyla yeşil ve temiz çevre düzenlemesiyle "Yaza Merhaba" demeye hazırlanmaktadır.

aw909608-01.jpg

Yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmaları, önceden belirlenen bir program dahilinde Mamak'ın her bölgesinde devam edecektir. Belediye ekipleri, planlı bir şekilde çalışarak park ve bahçelerin düzenli tutulmasını sağlayacak ve vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği alanlar oluşturacaktır.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışma çerçevesinde; park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra cadde ve kavşaklarda gerçekleştirilen çalışmalar ile Mamak’a daha temiz ve estetik bir görünüm kazandırılıyor. Çalışmalarda, gerek halk sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planda tutuluyor. Güzel Mamak’ımız gece gündüz süren belediyecilik hizmetlerimizle yaza hazırlanıyor” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.