Mamaklı miniklerden geleceğe mektup!

Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi İngilizce kursunda eğitim gören minik öğrenciler, gelecekteki kendilerine yazdıkları mektupları birkaç yıl sonra açılmak üzere öğretmenlerine teslim etti.

Mamaklı miniklerden geleceğe mektup!
Yayınlanma:

Zübeyde Hanım Aile Merkezi, öğrencilerinin gelecekte ne olmak istediklerine dair düşüncelerini ve hedeflerini belirlemeleri için "Geleceğe Mektup" projesini başlattı. Proje kapsamında öğrenciler, gelecekteki kendilerine mektuplar yazdı. Bu mektuplarda hayallerini, şu anki durumlarını ve hedeflerini kaleme aldı.

MEKTUPLAR YILLAR SONRA OKUNACAK

Etkinlikte öğrenciler, mektuplarını öğretmenlerine teslim etti ve bu mektuplar birkaç yıl sonra açılmak üzere saklanacak. Öğrenciler, mektuplarında 10 yıl sonraki kendilerine ya da 2 yıl sonraki hayatlarına hitap ederek meraklarını, umutlarını ve planlarını paylaştılar. Zarflara konulan bu mektuplar, öğrencilerin yıllar sonra açıp okuyabilecekleri birer zaman kapsülü olarak saklanacak.

mamakbelediyesi.jpg

HAYALLER VE HEDEFLER KÂĞIDA DÖKÜLDÜ

Öğrenciler, gelecekteki kendilerine yazdıkları mektuplarla hayallerini ve hedeflerini kâğıtlara döktü. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerin, zaman içinde kendi gelişimlerine şahit olmaları ve belirledikleri hedeflere ulaşıp ulaşmadıklarını değerlendirmeleri sağlanacak. Ayrıca, yaptıkları doğrular ve ders almaları gereken davranışlarını fark etmeleri de amaçlanıyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.