Mamaklılardan 'Evhami' oyununa büyük ilgi

Mamak Belediyesi Genç Tiyatro Topluluğu, Feraizcizade Mehmet Şakir'in unutulmaz eseri olan ve Kenan Olpak yönetmenliğinde sergilenen güldürü oyunuyla izleyicileri büyüledi.

Mamaklılardan 'Evhami' oyununa büyük ilgi
Yayınlanma:

Mamak Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Musiki Muallim Mektebi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde sahnelenen 'Evhami' adlı tiyatro oyunu, Mamaklılar tarafından büyük ilgi gördü.

''8 MART VE 27 MART'TA DA SEYİRCİYLE BULUŞACAK''

1885 yılında kaleme alınan Osmanlı komedisi olan 'Evhami', Kenan Olpak tarafından ustalıkla yönetildi. Aynı zamanda Rıfkı Efendi (Evhami) karakterini canlandıran Olpak, seyirciyi adeta kendine hayran bıraktı. Mamak Belediyesi Genç Tiyatro Topluluğu'nun başarılı performansı, seyircilerden büyük alkış aldı.

Oyun, hastalık hastası Rıfkı Efendi'nin (Evhami) etrafında dönen dolantı komedya örneklerinden biri olup güncel esprilerle günümüze de hitap ediyor. 2 perdeden oluşan komedi oyunu, 30 kişilik kadrosuyla seyircilere keyifli bir akşam yaşatıyor. 'Evhami', 8 Mart ve 27 Mart'ta da seyirciyle buluşacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.