Mamak'ta altyapı çalışmalarını devam ediyor

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ayrımı yapmaksızın vatandaşların güvenliği ve konforlu ulaşımı için ilçenin birçok yerinde yol yapım, asfaltlama, onarım ve bakım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Ege Mahallesi ve General Zeki Doğan Mahallesi’nde yol açım çalışmalarını sürdürüyor.

Mamak'ta altyapı çalışmalarını devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Mamak Belediyesi, ilçede yol altyapısını güçlendirmek için asfalt seferberliğini devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Ege Mahallesi’nde 250 metre, General Zeki Doğan Mahallesi’nde de 10 metre genişlik, 85 metre uzunlukta, yeni yol açımı çalışmasına başladı. İlçenin ulaşım kalitesinin yükselmesi noktasında etkin ve kararlı bir çalışma yürüten ekipler, Şirintepe Mahallesi ve Tuzluçayır Mahallesi'nde asfalt serim çalışmasını tamamladı.

foto-7-1.jpg

Ayrıca ekipler, Büyükkayaş Mahallesi’nde bulunan Jandarma Özel Harekat Asayiş Komutanlığı tören alanında 3 bin 2 yüz metrekarelik alanda 5 yüz ton asfalt, MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda da 300 metrekarelik alanda 150 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

KUTLUDÜĞÜN MAHALLESİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

Mamak Belediyesi, 64 mahallenin ulaşım ağını akıcı hale getirmek için yoğun bir çalışma yapıyor. Bu kapsamda Kutludüğün Mahallesi’nin tüm sokaklarında da bakım çalışması da başladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.