Mamak'ta cami görevlisine saldıran kişi gözaltına alındı

Ankara'nın Mamak ilçesinde, gönüllü olarak cami temizliği yapan 81 yaşındaki Halil Şahin, bir kişi tarafından darp edilerek yaralandı. Olay, Mamak'taki Fazilet Camii'nde dün gerçekleşti.

Mamak'ta cami görevlisine saldıran kişi gözaltına alındı
Yayınlanma:

Edinilen bilgilere göre, Halil Şahin caminin önünde temizlik yaparken, arkasından gelen G.A. tarafından saldırıya uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, G.A.'nın yaşlı adamı abdesthane bölümüne çekerek, sopayla ağır bir şekilde dövdüğü görülüyor. Saldırının ardından G.A., Halil Şahin’i yere sürükleyerek caminin gasilhanesine götürdü ve burada da şiddetine devam etti.

Cemaatin durumu fark etmesiyle Halil Şahin, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede kulağında kesik, kafatasında kırık ve vücudunda birçok yarası olduğu tespit edildi. Olayın ardından kayıplara karışan G.A., polis tarafından kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin daha önce ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Halil Şahin'in tedavi süreci devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.