Mamak’ta kariyer günü etkinliği gerçekleştirildi

Mamak Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için düzenlediği kariyer günü etkinlikleri ile istihdam sürecine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Mamak’ta kariyer günü etkinliği gerçekleştirildi
Yayınlanma:

Mamak İstihdam Merkezi’nin Trendyol Rasyonel İnsan Kaynakları ile işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, 54 kişi yer aldı.

mbb-3628.jpg

TOPLU VE BİREYSEL GÖRÜŞMELER YAPILDI

Etkinlikte, Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi ile Trendyol Rasyonel İnsan Kaynakları'nın işbirliği çerçevesinde toplu görüşmeler gerçekleştirildi. Katılımcılar, sonrasında bire bir mülakatlara alındı. Bu süreçte adayların yetenekleri ve pozisyonlara uygunlukları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Mülakatlar, adayların iletişim becerilerini, problem çözme yeteneklerini ve takım çalışmasına yatkınlıklarını ölçmek amacıyla hazırlandı.

mbb-3615.jpg

30 KİŞİ İŞE ALINDI

Özgeçmiş formlarını dolduran ve mülakata katılan adaylar arasından 30 kişi, işe alıma uygun görülerek Trendyol'un genel merkez ofislerine davet edildi. Mamak Belediyesi, iş arayanları ve işverenleri bir araya getirmeye devam edecek.

İş arayanlar, başvurularını Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Mamak İstihdam Merkezi’ni ziyaret ederek gerçekleştirebilirler. Kariyer günlerine katılmak isteyenler, Mamak Belediyesi'nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyuruları takip ederek başvuruda bulunabilir. Kayıt için [buraya](https://istihdam.mamak.bel.tr/) tıklayabilirsiniz.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.