Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odasının konuğu oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak, Ankara Eczacı Odasının konuğu olan Yavaş, sağlık odaklı projelere vurgu yaptı.

Mansur Yavaş Ankara Eczacı Odasının konuğu oldu
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Eczacı Odası Başkanı Cumhur Cem Abbasoğlu ile bir araya gelerek Ankara Büyükşehir Belediyesinin odalarla iş birliklerini değerlendirdi. Yavaş, "Bizim için önemli olan proje betonla ilgili olan değil, sağlıkla ilgili olandır. Odalarla olan iş birliklerimize devam edeceğiz. Sizlere destek olmaya her zaman hazırız" şeklinde konuştu.

Yavaş, belediye başkanlığının sadece altyapı işlerinden ibaret olmadığını vurgulayarak, "Belediye başkanının görevi insanın doğumundan ölümüne kadar olan tüm beşeri ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bu nedenle biz de Eczacı Odası ve diğer odalarla iş birliği yapıyoruz" dedi.

''VATANDAŞLAR İÇİN PROJELER DEVAM EDECEK''

İlaç bulmanın zorluğu ve fiyat farklarının vatandaşları zor durumda bıraktığını belirten Yavaş, eskiden bakkallarda olduğu gibi artık eczanelerde de veresiye uygulamasının olduğunu vurguladı. Sosyal medyada bir vatandaşın ilaç fiyat farkını ödeyemediği için ilaçlarını alamadığı bir olayı gördüğünü ifade eden Yavaş, bu nedenle Ankara'daki eczanelerde veresiye defterlerinin kapatılması için bir kampanya başlattıklarını ve bir hayırseverin tüm veresiye defterlerini kapatmayı kabul ettiğini belirtti.

Sağlık alanında yapılan iş birliklerinin yanı sıra atık ilaçlar konusunda da iş birliği yapacaklarını söyleyen Yavaş, sokak hayvanlarının zarar görmemesi adına benzer projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.