Mansur Yavaş: Ankara’mızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Başkent oluşunun 101. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda "Ankara’mızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz" dedi.

Mansur Yavaş: Ankara’mızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın Başkent oluşunun 101. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye olarak yeşil alanları artırmak, toplumsal dayanışmayı güçlendirmek ve öğrenci dostu uygulamalarla gençleri desteklemek için gayret gösterdiklerini belirten Mansur Yavaş, "Şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla, Ankara’yı ikinci yüzyıla sağlam adımlarla taşımaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, millet iradesi için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz" diyen Yavaş, "Unutmayalım ki bağımsızlığımızın sembolü olan bu şehirde, hürriyet meşalesini asla söndürmeyecek, geleceğimizi birlikte aydınlatma kararlılığını her zaman sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Yavaş, "Ankara’nın başkent oluşu, bizlere sadece bir miras değil; aynı zamanda büyük bir sorumluluktur. Bu sorumlulukla, geleceğimizi daha da aydınlık kılmak için daima omuz omuza ilerleyeceğiz" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.