Mansur Yavaş, ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı'na katıldı: Sloganlarla karşılandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, bu yıl 10'uncusu düzenlenen ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı'nı ziyaret etti

Mansur Yavaş, ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı'na katıldı: Sloganlarla karşılandı
Yayınlanma:

Mansur Yavaş, fuara katılan sanatçılar ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yavaş, ATO Congresium'da düzenlenen fuarı ziyaret ederek, Türkiye, Amerika, Meksika, Güney Kore, Rusya ve İran'dan gelen 1600 sanatçının eserlerini inceledi.

Fuar boyunca sanat galerisi stantlarını tek tek dolaşan Yavaş, sergilenen eserler ve sanatçılar hakkında bilgi aldı ve tebriklerini iletti. Kadın, erkek, genç ve yaşlı her yaştan vatandaşın ilgi odağı olan Yavaş, fuara yoğun katılım gösterenleri selamladı.

mans75.jpg

Ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nın (BELMEK) sergisini de ziyaret eden Yavaş, sergilenen eserleri inceledi ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların isteklerini kırmadı.

mans752.jpg

Köksal Eğitim Vakfı'nın düzenlediği çocuk atölyesinde çocuklarla bir araya gelen Yavaş, onların sevgi ve coşkusuyla karşılandı. Çocuklar, Yavaş'a "Mansur Başkan" sloganları ve alkışlarla eşlik ederek sevgi gösterisinde bulundu.

Sanatçılar, Yavaş'a verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, vatandaşlar da yerel seçimlerde başarılar dileyerek, "İnşallah kazanacaksınız" temennisinde bulundu.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.