Mansur Yavaş, Dikmen'den müjdeyi paylaştı: Eczane veresiyelerini kapattık

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Dikmen İlker Caddesi'ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında yaptığı konuşmada "Bir belediye başkanı o beldede yaşayan her insanın ölümünden doğumuna kadar sorumludur." dedi.

Mansur Yavaş, Dikmen'den müjdeyi paylaştı: Eczane veresiyelerini kapattık
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında bugün ikinci durağı olan Dikmen'de halka hitap etti.

Halka hitap eden Yavaş, bir sokak röportajına atıf yaparak eczanelerdeki veresiye defterlerini hatırlatıp şunları söyledi:

"Yolda yapılan bir röportajda, yaşlı bir amca elinde poşetle giderken röportaj yapan çocuğa şöyle dedi: 'Eczaneden geliyorum ama ilaçlarımın hepsini alamadım! Hemen eczacılar odasıyla görüştüm, şu an sorunu çözmek için eczanelerde verilebilecek ilaçları tespit ediyoruz ve hayırseverlere ödettiriyoruz."

yavasdikmen.jpg

"DOĞUMDAN ÖLÜME HER ALANDA SORUMLUYUZ"

Belediye başkanlarının o şehirde yaşayan herkesten sorumlu olduğuna vurgu yapan Yavaş, "Bir belediye başkanı, o beldede yaşayan her insanın doğumundan ölümüne kadar tüm sorumluluğunu üstlenmekle yükümlüdür." diye konuştu.

PROJE ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ

"Mansur Yavaş'ın projesi yok" eleştirilerine yanıt veren ABB Başkanı ve CHP ABB Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Proje yok diyorlar ya ben size anlatayım proje neymiş, Başkent Kart kullanan bir hanımefendi bize sesli mesaj atmış ve şöyle demiş: 'Benim iki çocuğum var, biri makarna yiyerek büyüdü, et ağzına sürmedi. Sizin sayenizde ikinci çocuğum et yiyerek büyüdü.' Bundan büyük hizmet mi olur?"

mansuryavas-destek.jpg

DİKMEN'E METRO MÜJDESİ

Dikmen metrosuyla ilgili açıklamalarda da bulunan Mansur Yavaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dikmen metro hattımız Kızılay, Esat, Kuğulu, Harbiye, Öveçler, Keklik'ten TRT'ye kadar uzanıyor. Çıkıp 'Yapmadınız' diye sürekli eleştiriyorlar. Peki, o zaman bunlar ne? Televizyonda çıkıp 'Havaalanına metrosu olmayan tek şehiriz' diyorlar. Bu, benim suçum mu? Siz niye yapmadınız?"

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, CHP Çankaya Adayı Hüseyin Can Güner'in elinden tutarak vatandaşlardan rekor destek beklediğini söyledi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.