Mansur Yavaş, emeklilerin beklediği müjdeyi duyurdu! Paralar hesaplara yattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ekonomik zorluklarla mücadele eden emeklilere yönelik desteklerini sürdürüyor.

Mansur Yavaş, emeklilerin beklediği müjdeyi duyurdu! Paralar hesaplara yattı
Yayınlanma:

Yavaş, sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 41.795 emekliye, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından on ikinci kez 1500'er TL destek ödemesi yapıldığını duyurdu.

EMEKLİLERE DÜZENLİ ET DESTEĞİ

Bu ödemelerin yanı sıra, emeklilere her ay düzenli olarak 600 TL değerinde et desteği sağlanmaya devam ediliyor. Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada, "Her zaman yanınızdayız." diyerek emeklilerin yanında olduklarını ve desteklerinin süreceğini vurguladı.

SOSYAL YARDIMLARLA GÜÇLÜ DAYANIŞMA

Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal yardımların önemine dikkat çekerek, özellikle ekonomik zorluklarla başa çıkan emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirtti. Yavaş, "Ekonomik sıkıntılarla mücadele eden emeklilerimizin her zaman yanındayız. Onların yaşam standartlarını iyileştirmek ve günlük ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin emeklilere yönelik gerçekleştirdiği bu destek ödemesi, sosyal yardımların sadece maddi değil, aynı zamanda manevi bir destek olduğunu da gösteriyor. Belediyenin sağladığı bu yardımlar, emeklilerin yaşam kalitesini artırırken, sosyal dayanışmanın da güzel bir örneğini sergiliyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI UZATILMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Kabine Toplantısı sonrası Aile Destek Programı'nın 1 yıl daha uzatıldığını müjdelemişti. Geçen yıl program dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere 12 aylık süre ile Aile Destek Programı uygulanmıştı ve bu süre 1 yıl süre daha uzatılmış oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.