Mansur Yavaş: Erdal başkanım ile çok güzel işler yapacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'nin Etimesgut Belediye başkan adayı olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte ilçede esnafı ziyaret etti.

Mansur Yavaş: Erdal başkanım ile çok güzel işler yapacağız
Yayınlanma:

Esnafa hayırlı işler dileyen Yavaş, esnafın "Yorulmayın, bu iş bitti" sözlerine "Yorulma, bu vesileyle sizleri görmüş oluyoruz" şeklinde cevap verdi.

Mansur Yavaş, Etimesgut ilçesinin İstasyon Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Yanında Erdal Beşikçioğlu ve CHP Etimesgut Belediyesi Grup Başkan Vekili Sait Atalay da vardı. Yavaş, mağazaları dolaşarak esnafı selamladı, sorunlarını dinledi ve alışveriş yapanlarla sohbet etti.

Yavaş ve Beşikçioğlu, esnaf ziyareti sırasında vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

"Inşallah Ankara'daki büyük değişimi hep beraber gerçekleştireceğiz" diyen Yavaş, daha sonra İstasyon Seçim Ofisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Sonrasında Etimesgut Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Yavaş, "Seçim dönemimizde başarılar diliyoruz. İnşallah Ankara'daki büyük değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Büyükşehir inşallah devam ediyor, ilçeler de arkamızdan geliyor. Mecliste sorun yaşamamak en büyük hedefimiz. Erdal başkanım ile el ele vererek çok güzel işler yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.