Mansur Yavaş için yeni sözler: CHP ile yollarının ayrılması kaçınılmaz

Cumhurbaşkanı adaylığı için "Partimiz aday gösterirse oluruz" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş için yeni bir iddia ortaya atıldı. Yavaş'ın CHP'nin adayı olamayacağını öne süren Gazeteci Zafer Şahin, "Günün sonunda CHP ile yollarının ayrılması kaçınılmaz görünüyor" dedi.

Mansur Yavaş için yeni sözler: CHP ile yollarının ayrılması kaçınılmaz
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında "Partimiz aday gösterirse oluruz" açıklamasında bulundu. Yavaş'ın adaylık açıklamasının ardından Gazeteci Zafer Şahin'den yeni bir iddia geldi.

"FARK ATMASININ ÖNEMİ YOK"

Şahin, "Bu CHP’nin adayı Yavaş olamaz" başlıklı yazısında, Mansur Yavaş'ın CHP tarafından aday gösterilmeyeceğini öne sürdü. "Anketlerde önde çıkmasının, en yakın rakibine hatırı sayılır fark atmasının CHP elitleri için bir önemi yok" diyen Şahin, Yavaş'ın CHP'den istifa etmesinin kaçınılmaz gözüktüğünü iddia etti.

"YAVAŞ'IN ETKİNLİĞİ YOK"

Zafer Şahin, 'kaçınılmaz yol ayrımının' gerekçesini ise "Çünkü CHP’nin cumhurbaşkanı adayını anketler değil partinin yetkili kurulları belirleyecek. Orada da Yavaş’ın hiçbir ağırlığı, etkinliği yok" ifadeleriyle açıkladı.

"ALTIN TEPSİ İÇİNDE SUNMAZLAR"

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in partinin sahibi olduğunu belirten Şahin, "CHP’nin uzun yıllar sonra yerelde iktidar olduğu, anketlerde iktidar partisinin önünde göründüğü bir konjonktürde kimse cumhurbaşkanı adaylığını altın tepsi içinde mahalleye dışardan gelen Mansur Yavaş’a sunmaz. Sunmayacak da" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.