Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan, Sivas'ı karış karış gezmeye devam ediyor

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Sivas'ta ziyaretlerde bulundu.

Mansur Yavaş ve Mesut Özarslan, Sivas'ı karış karış gezmeye devam ediyor
Yayınlanma:

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Sivas’ın Kangal ilçesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında CHP Kangal İlçe Başkanlığı'nda CHP Kangal İlçe Başkanı Efkan Erdoğan ve ekibiyle buluşan Özarslan, ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Ziyaret kapsamında Yellice ve Mursal köylerinde hemşehrilerle bir araya gelen Özarslan ve Yavaş, yerel halkın sıcak ilgisi ve misafirperverliği nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi. Özarslan, “Onların sevgisi ve samimiyeti, ülkemize ve insanımıza daha büyük şevkle hizmet etme hevesi veriyor. Cenab-ı Allah bizi onların sevgilerine layık kılsın,” şeklinde konuştu.

Kangal esnafını da ziyaret eden Özarslan, Yavaş ve beraberinde ekip, esnafın yaşadığı zorlukları dinleyerek hayırlı ve bereketli işler dileğinde bulundu. Misafirperverliklerinden dolayı Kangal esnafına teşekkür eden Özarslan, “Ülkemize bereket ve huzuru birlikte getireceğiz,” dedi.

Divriği Cem Evi ve Kültür Merkezi’ni de ziyaret eden Özarslan ve Yavaş, Divriğililere misafirperverlikleri için teşekkür etti. Ayrıca, Tarihi Divriği Ulu Camii ve Şifahanesi’ni ziyaret ederek Selçuklu döneminin mimari ve sanatsal zenginliklerini bir kez daha değerlendirdiklerini belirten Özarslan, “Bu değerli yapılar, sadece bizim değil, tüm insanlığın ortak mirasıdır." ifadelerini kullandı.

Son olarak, Keçiören'in kardeş belediyesi olan Divriği Belediye Başkanı Cihan Deniz Akbaş ile de görüşen Özarslan, tarihi ve kültürel derinlikleriyle etkileyici olan ilçede hemşehrilerle bir arada olmanın büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Özarslan, “Belediye başkanımıza gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ediyor, Divriği’nin tarihine ve gelişimine katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz,” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.