Mansur Yavaş'tan "Başka partiden adaylık" iddialarına sert yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde hakkında çıkan "başka bir partiden aday olacağı" iddialarını asılsız olarak nitelendirerek, kirli siyasete alet olmayacağını vurguladı. Yavaş, Habertürk'e verdiği röportajda, siyasi kulislerdeki spekülasyonlara net bir yanıt verdi.

Mansur Yavaş'tan "Başka partiden adaylık" iddialarına sert yanıt
Yayınlanma:

Yavaş, son dönemde hakkında yayılan haberlerin gerçeklik payı taşımadığını ifade ederek, “Yavaş partisinden ayrılacak, başka partiden aday olacak” gibi iddiaların tamamen mesnetsiz olduğunu belirtti. "Kulis bilgisi" adı altında sürekli olarak bu tür iddiaların gündeme getirildiğini söyleyen Yavaş, bunların kendisini derinden etkilediğini dile getirdi.

"GERÇEKLERLE İLGİSİ YOK"

Mansur Yavaş, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı ve "Adaylık konusu başta olmak üzere şu an tartışılan tüm konular zamanı geldiğinde konuşulacak konulardır," dedi. Yavaş, siyasi geleceği ile ilgili net bir bilgi vermese de şu anda konuşulanların gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmadığını söyledi.

"KÖTÜ NİYET ARIYORUM"

Spekülasyonların sürekli olarak aynı kişiler tarafından gündeme getirilmesini eleştiren Yavaş, bu durumun kötü niyet taşıdığını düşündüğünü ifade etti. “Bu asılsız iddiaların sürekli aynı kişiler tarafından gündeme getirilmesinde artık kötü niyet arıyorum,” diyerek, bu tür girişimlere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

"KİRLİ SİYASETE ALET OLMAYACAĞIM"

Yavaş, siyasi arenada kendisine karşı yürütülen spekülasyonlara karşı duracağını ve dürüst bir siyaset anlayışını benimsediğini dile getirerek, "Kirli siyasete alet olmayacağım," dedi. Bu tür iddiaların kendisine zarar verdiğini, ancak doğru bildiği yoldan sapmayacağını belirtti.

ADAYLIK KONUSUNA DAİR: "ZAMANI GELDİĞİNDE KONUŞULUR"

Yavaş, gelecekteki adaylık durumu hakkında kesin bir bilgi vermekten kaçındı ve adaylık konusunun zamanı geldiğinde değerlendirileceğini belirtti. Siyasi geleceği konusunda sessiz kalan Yavaş, şu an için gündemdeki iddiaları spekülasyon olarak değerlendirdi(HABERTÜRK)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.