Mansur Yavaş'tan İmamoğlu ile rekabet iddialarına yanıt!

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere odaklanmış durumda. Özellikle Ankara ve İstanbul'da gerçekleşecek olan seçim sonuçları merakla bekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarındaki ilişkiye dair 'rekabet' sorularını yanıtlarken, "Bizim aramızda rekabet falan olmaz. Görevde olduğum sürece Ankara için son dakikaya kadar çalışmamı yapacağım" dedi.

Mansur Yavaş'tan İmamoğlu ile rekabet iddialarına yanıt!
Yayınlanma:

31 Mart yerel seçimlerine sadece 7 gün kala, Türkiye genelinde büyükşehirlerdeki sonuçlar merakla bekleniyor. Birçok kentte değişim yaşanması öngörülürken, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde sıkı bir yarış yaşanıyor.

''ANKARA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sözcü TV'deki bir programa katılarak çeşitli soruları yanıtladı. Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarında rekabet olduğuna dair bir soruyu reddederek, Ankara için çalışmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca olası 2028 Cumhurbaşkanlığı Seçimi için adaylık süreciyle ilgili sorulara, henüz bu konunun konuşulamayacağını ve kararın Altılı Masa tarafından alınması gerektiğini söyledi. Ayrıca seçimlerde cumhurbaşkanlığı yardımcısı sıfatıyla katıldığı mitinglerde sadece 12,5 gün izinli olduğunu ve maaşını almadığını da ekledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.