Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği anadolugazete.com.tr’yi ziyaret etti

Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mestaniye Efe, anadolugazete.com.tr'nin Çukurambar'daki ofisini ziyaret etti.

Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği  anadolugazete.com.tr’yi ziyaret etti
Yayınlanma:

Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mestaniye Efe, Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’i makamında ziyaret etti.

anadolugazete.com.tr'nin Çukurambar'daki ofisinde gerçekleşen ziyarette Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mestaniye Efe ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Mestaniye Efe, derneğin 2002 yılında kurulduğunu söyledi.

bulgar-001.gif

Efe, Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını 1 yıldır üstlendiğini dile getirdi.

Başkan Efe, derneğin kuruluş amacına ilişkin, "Mestanlı ile Bursa kardeş şehir. Bizler Bursa'da yaşayan Mestanlılar, Bulgaristan'ın Mestan şehrinde kalan hemşehrilerimizle diyaloğumuzu ve dayanışmamızı hiçbir zaman koparmadık. Derneğin amacı Mestanlı hemşehrilerimizle iletişimi koparmamak, kültürümüzü yaşatmak." dedi

Derneğin Bursa'da birçok etkinlik düzenlediğinden bahseden Efe, hemşehrileriyle sık sık bir araya geldiklerini kaydetti.

kirsehir2.gif

Büyük Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mestaniye Efe ve Bursa Kırıkkaleliler Eğitim Kültür ve Turizmi Tanıtma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altındağ’a teşekkür etti.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.