MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: "MHP, Ankara'da güçlenmeye devam ediyor"

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanlığınca düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, partisinin çalışmaları hakkında basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan: "MHP, Ankara'da güçlenmeye devam ediyor"
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, toplantıda yaptığı açıklamada, teşkilattaki başarılı çalışmaları sonucunda CHP'den 200 kişinin MHP'ye katıldığını söyledi. Doğan, "İyi Parti'den ve diğer partilerden de katılımlar var. Kongreden sonra bu katılımlar hız kesmeden devam edecek" ifadelerini kullandı.

mhp-ank.jpg

AK PARTİ BELEDİYELERİ MHP’YE Mİ BIRAKILACAK?

Alparslan Doğan, Ankara'da Cumhur İttifakı'nın 22 belediyesinin bulunduğunu belirterek, "AK Parti belediyelerinin MHP'ye bırakılması konusunda Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuyu görüşecekler. İlerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

mhp-ank2.jpg

ANKARA’DA SEÇİMLERDE BÜYÜK BAŞARILAR BEKLENİYOR

Başkan Doğan, seçimlerde Ankara'da çok büyük başarılar elde edecekleri inancını taşıdığını belirterek, "MHP'de güç kaybetme diye bir şey yok. Devamlı güçlenerek büyüyen bir partiyiz. Üye kaydımız yaklaşık 30 binin üzerindedir ve bu üyelerin tamamı İYİ Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Genç Parti ve Zafer Partisi'nden oluşmaktadır. Bu başarı genel başkanımızın duruşudur." dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda ise "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın istişaresi sonucu karar verilip ilerleyen günlerde açıklama yapılacaktır." şeklinde konuştu.

Doğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sözlerine de tepki gösterdi. Yavaş'ın, "Ankara'yı Ankaralı birine teslim ettik" sözlerini eleştiren Doğan, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı'nın söz verip de bitirdiği bir tane bile proje bilmiyorum" sözleriyle eleştirilerini dile getirdi.

mhp2.jpg

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, toplantı sonrası basın mensupları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.