Milli Beraberlik Partisi: Bu olayla hiçbir ilgimiz yok

Milli Beraberlik Partisi Genel Başkanı Peyami Sefa Atıcı, parti genel merkezinde düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla ilgili olarak açıklama yaptı. Atıcı, suçlamaların asılsız olduğunu belirterek, "Bu olayla hiçbir ilgimiz yok." dedi.

Milli Beraberlik Partisi: Bu olayla hiçbir ilgimiz yok
Yayınlanma:

Genel merkezde basın mensuplarına konuşan Atıcı, merkezin bulunduğu binada bir partilinin iş yerinin olduğunu ve il dışında oldukları dönemde binanın denetimini bu kişiye devrettiklerini açıkladı. Atıcı, parti üyesinin, kalacak yeri olmayan bir arkadaşına merkezde kalma izni verdiğini, uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen kişilerin ise partiyle bir bağlantısı olmadığını vurguladı.

"ÖZÜR DİLİYORUZ"

Atıcı, "Bu büyük suçlamalarla ilgili yasal süreci başlatacağız ve sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu durumun bizimle hiçbir ilgisi yok. Mahalle sakinlerinden ve vatandaşlarımızdan, olayın burada gerçekleşmiş olmasından ötürü özür diliyoruz," şeklinde konuştu.

Olayda adı geçen parti üyesi Nurettin Yılmaz da açıklama yaparak, zor durumda olduğu için arkadaşına yaklaşık bir ay önce genel merkezin anahtarını verdiğini ve yaşananlardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.