Miray Bebek için Ankara'da ‘umut’ adımı!

SMA Tip-1 hastası Miray Dönertaş’ın tedavisi için başlatılan yardım kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Miray bebek için umut ışığı olması amacıyla özel bir konser düzenleniyor. Bu konserde çok sayıda ünlü sanatçı sahne alacak.

Miray Bebek için Ankara'da ‘umut’ adımı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: MURAT BÖLÜK

Ankara Mamak'ta Umut Konseri düzenleniyor. Miray Bebek için düzenlenecek konser 19 Eylül Perşembe günü, 75. Yıl Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek. Konser saat 19:00’da başlayıp, 23:00’a kadar sürecek. Etkinlik, Ankara Sivas İmranlı Dernekler Federasyonu (ASİMDEF) tarafından destekleniyor ve bilet fiyatları 250 TL olarak belirlendiği ifade ediliyor.

KATILIMCI SANATÇILAR

Konserde sahne alacak sanatçılar arasında Ersin Perçin, Caner Gülsüm, Akansel Öz, Gökhan Kılıç, Deniz Arslanbaş, Kutsal Evcimen, Görkem Gürlevik, Cankat Erdoğan, Ezgi Soykan, İlke Yıldız, Erdal Beyazgül ve Murat Gültekin yer alacak. Sanatçılar, Miray bebeğin tedavisi için büyük bir destek sağlayacak performanslar sergileyecekler.

YARDIM KAMPANYALARI VE DESTEK

Valilik izniyle yürütülen yardım kampanyaları kapsamında, Miray Dönertaş'ın tedavisi için toplanan bağışlar önemli bir seviyeye ulaştı. Kapama oranının yüzde 54 seviyelerine yükseldiği belirtiliyor. Konser, Miray bebek için umut dolu bir gece sunarken, tedavi masraflarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Konserin yanı sıra, Miray bebeğin tedavisi için destek vermek isteyenler, yardım kampanyalarına katılarak katkıda bulunabilirler. Tüm destekler, Miray’ın yaşam mücadelesini devam ettirebilmesi için büyük bir önem taşıyor.

miraybebek.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.