MKE Ankaragücü 114. yaşını kutluyor

MKE Ankaragücü, İmalat-ı Harbiye işçileri tarafından 31 Ağustos 1910'da kurulan ve 114 yıldır Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olarak varlığını sürdüren bir camia olarak tarihine bir yıl daha ekledi. Sarı-lacivertli kulüp, kuruluş yıl dönümünü resmi X hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı.

MKE Ankaragücü 114. yaşını kutluyor
Yayınlanma:

MKE Ankaragücü yönetim kurulu, yaptığı açıklamada, 114 yıllık köklü tarihlerinin yeni bir yıl dönümünü büyük gurur ve heyecanla karşıladıklarını belirtti. Mesajda, "MKE Ankaragücü, yalnızca bir futbol kulübü değil, aynı zamanda bu şehrin ruhunu yansıtan, taraftarının sevgisiyle büyüyen ve zorluklara karşı dimdik duran bir camiadır, İmalat-ı Harbiye'dir. 1910 yılında başlayan bu onurlu yürüyüş, bugün taraftarlarımızın ortak tutkusu olarak sürmektedir." ifadelerine yer verildi.

SEZONA ODAKLANMIŞ VE KARARLI BİR ANKARAGÜCÜ

Yönetim kurulu, bu sezon Ankaragücü’nün mücadeleyi bırakmayan, daha güçlü ve kararlı bir takım olarak sahada olacağını vurguladı. "Bu sezon, hedeflerine odaklanmış bir Ankaragücü'nü sahada göstermek için gece gündüz çalışıyoruz. Taraftarımızın desteği ve inancı sayesinde Ankaragücü'nün sezonu şampiyon tamamlayacağına inancımız tamdır." açıklamasıyla, taraftar desteğinin kulübün en büyük gücü olduğu belirtildi.

SÜPER LİG'E DÖNÜŞ HEDEFİ

Açıklamanın devamında, Ankaragücü’nün sezon sonunda Süper Lig’e geri dönme hedefi dile getirildi. "Sezon sonunda yeniden Süper Lig’e yükselmek ve Ankaragücü bayrağını en yükseklerde dalgalandırmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz." ifadeleriyle, kulübün büyük hedeflere ulaşma yolundaki kararlılığına dikkat çekildi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Yönetim kurulu mesajında, Ankaragücü taraftarlarına olan teşekkürlerini dile getirerek, "Bu yolda hep birlikte yürüyecek, başarılarımızı da gururla kutlayacağız. Çünkü biz Ankaragüçlüyüz, çünkü biz birlikte güçlüyüz! Büyük Ankaragücü ailemize, kulübümüze bağlılığınız ve sevginiz için teşekkür ederiz." denildi. Yönetim, kulübün büyük başarılar elde edeceği günlerde taraftarlarla buluşmayı dört gözle beklediklerini ifade etti.

GÜZEL GÜNLER İÇİN UMUTLA

Ankaragücü, 114 yıllık tarihini geride bırakırken, gelecekte de taraftarlarının desteğiyle büyük başarılara imza atma hedefiyle yoluna devam ediyor. Bu onurlu camianın bir parçası olmanın gururunu taşıyan yönetim ve taraftarlar, önlerindeki sezona umutla bakıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.