Muhtar Aziz Duman, gece gündüz demeden çalışıyor

31 Mart seçimlerinde mahallelinin çoğunluğunun oyları ile seçilen Mamak Ege Mahallesi Muhtarı Aziz Duman, gece gündüz demeden çalışıyor.

Muhtar Aziz Duman, gece gündüz demeden çalışıyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Muhtar Azaları ile koordineli bir şekilde mahalle halkının sorunlarına hızlı çözümler üreten Duman, yapılan her işin bizzat başında bulunuyor.

Mahallelinin neredeyse her derdine koşan Aziz Duman, bu işi yaparken yan bir iş olarak değil, bizzat sadece bu iş için aday olduklarını ifade etti.

20240525-110013-0000.jpg

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ile de uyum içinde çalışan ve mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda mahallenin eksikliklerini gidermek için gecesini gündüzüne katan Muhtar Duman, "Aramızdaki duvarlar kalktı, Belediye ile birlikte daha sağlıklı bir çalışma süreci işleniyor." dedi.

20240525-110425-0000.jpg

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA

Mahalle sakinlerinin memnuniyeti için çabalayan Duman, " Ege Mahallesi'nin yaşam kalitesinin artırılması ve huzurunun sağlanması adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Mahallemizde bulunan tüm parklarda ve okul çevrelerinde çocuklarımızın güvenle yaşayacağı yaşam alanları yaratıyoruz." diye konuştu.

20240525-110756-0000.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.